fredag 29. juli 2011

HUNGERSNØD I AFRIKA, ET TEGN PÅ AT JESUS KOMMER SNART!  Hunger er ikke noe nytt for Afrika, vi har hørt om det mange ganger. Voksne og spesielt barn sulter til døde på grunn av matmangel og underærnering. Det er tragisk og rører våre hjerter med medynk og sorg.
Bibelen forteller oss at dette er et tidens tegn. Da disiplene spurte Jesus hva tegnet var på hans komme, og denne tidsalders ende, svarte Jesus bl.a: ...det skal bli hunger..., og avslutter med å si: Dette er begynnelsen på fødselsveene. (Matt 24:3-8). Dette viser oss atter en gang at vi lever i den tid hvor vi må forvente at Jesus kommer igjen.
Når Jesus taler med sine displer  om  sitt komme, sikter han til sitt komme tilbake til Jorden, da vil denne tidsalder være til ende, men syv år før dette skjer, vil han komme for å hente sin Menighet hjem til Himmelen, og denne dagen er meget nær, så la oss være rede, gå ikke på akkord med verden, fyll deg ikke med det som hører denne verden til men la din hu stå til det som er der oppe hvor Jesus forbreder en plass for oss.
Vær selv rede ved å leve nær Jesus, og vinn så mangen mennesker som mulig før han kommer, for han kommer meget snart!


4 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  2. Jesus vi venter på deg, og håper du tar i mot meg, da jeg har faret vill, og tilgi meg for alt, som du tilga første gang, amen

    SvarSlett